Appriver SecureTide is een volledig beheerde e-mail beveiliging, waardoor tot 99% van de ongewenste e-mail wordt geschoond voordat zij het netwerk bereiken.

SecureTide is een award-winnende antispam service die u in staat stelt om tijd en geld besparen door het blokkeren van ongewenste berichten en het systeem vrij te houden van adware, spyware en malware.

Het is een krachtige en flexibele service die organisaties van elke omvang in staat stelt om e-mailcommunicatie te beheren op hetzelfde niveau, voor wat betreft controle en bescherming, zoals de 500 grootste multinationals. Er is geen hardware of software nodig.
Kenmerken en voordelen:

Realtime bescherming tegen de huidige IT-bedreigingenanti-spam
Appriver SecureTide biedt 99% effectiviteit in het blokkeren van spam en malware voordat deze uw netwerk bereikt.

Eenvoudige implementatie
Geen hardware of lokale installatie van software nodig en het is compatibel met alle
e-mailservers.

Inkomende en uitgaande e-mailbeveiliging
SecureTide beschermd niet alleen uw inkomende e-mails ook het uitgaande e-mailfilter scant alle uitgaande e-mails van het netwerk.

Dagelijkse Spam rapporten
De service scant alle inkomende e-mails op virussen, spam en phishing. Dagelijks ontvangt de gebruiker een verslag van de geblokkeerde e-mails in quarantaine.

Als een client-server geen e-mail accepteert om wat voor reden dan ook, zal SecureTide’s Delivery Manager de e-mail in een wachtrij zetten tot de client-server weer online is.