Sinds enige tijd werkt Fox Techno Service / WSO Automatisering samen met gerenommeerde bedrijven die zich gespecialiseerd heeft in het managen van printers, mfp’s (M ulti F unctionele P rinters) zonder gebonden te zijn aan een bepaald merk en/of leverancier.

Omdat het managen van documenten een aparte tak van sport is en er onder onze relaties de behoefte ontstond om een heldere greep te krijgen op de documenten-stroom heeft Fox Techno Service / WSO Automatisering samenwerking gezocht met een daarin gespecialiseerd bedrijf waarbij alle werkzaamheden die door hun  worden uitgevoerd  altijd onder toezicht en verantwoording gebeurt van Fox Techno Service / WSO Automatisering.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Beheersen van afdrukkosten per afdruk.
  • Inkt / toner voorraad (nooit meer zonder voorraad dmv automatische melding.
  • Het op afstand managen van de printer(s)
  • Het onderhoud daarvan.

Door middel van proefplaatsingen bij een aantal relaties hebben deze bedrijven hun toegevoegde waarde en service bewezen.

ICT is een veelzijdig vakgebied waarin het een uitdaging is om op alle vlakken uit te blinken. Zo is dat ook op het gebied van printing en documentoplossingen. Het bijhouden en beheren van een printerpark kost veel tijd en vereist de benodigde kennis. Om u als klant kwalitatief hoogstaande hardware- en softwaresystemen aan te kunnen bieden, zijn we deze samenwerking aangegaan.

 

 

 

Doordat we onze partners zorgvuldig uitkiezen, zijn we in staat een totaaloplossing aan te kunnen bieden voor al uw ICT behoeftes. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden binnen uw huidige systemen, neem dan contact met ons op.

En last but not least : Ook bij storingen kunt u ons inschakelen !