Fox Techno Service / WSO Automatisering is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van computersystemen en daaraan gelieerde hard- en software.
Door een transparante werkwijze, een projectmatige aanpak en duidelijke doelstellingen kunt u zich bezighouden met dat waar u goed in bent, namelijk uw dagelijkse business.

Geen zorgen over uw IT-infrastructuur, computervirussen en hackers. Gewoon doen waar u goed in bent, dan doen wij de rest.
Door te luisteren naar uw behoeften en samen met u een duidelijk automatiseringsplan op te stellen, wordt een probleemloze automatiseringsomgeving realiteit.

“IT must work without delay!”

Onze doelstelling is om onze relaties te voorzien van een zorgeloze automatiseringsomgeving.
Middels advies, implementatie, proactief beheer (zowel op locatie als op afstand) en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de hiervoor benodigde hard- en software. Door het leveren en inzetten van A-merken bent u gegarandeerd van een altijd goed werkende automatiseringsomgeving.

U bent niet onze enige klant! Door jarenlange ervaring in diverse branches en met verschillende soorten toepassingen c.q. oplossingen hebben wij de benodigde expertise opgebouwd om u van gedegen advies te kunnen voorzien.

Naast de essentiële ervaring, worden de medewerkers van Fox Techno Service / WSO Automatisering regelmatig getraind (extern en intern) in de voor hen belangrijke aandachtsgebieden.

Kortom, mocht u capaciteit c.q. expertise nodig hebben op het gebied van IT dan nodig ik u uit om op vrijblijvende basis kennis met ons te maken.