In ons dagelijks leven zijn camera’s en camerabeveiliging een algemeen geaccepteerd middel geworden voor preventie, tegengaan van diefstal, overzicht hebben en houden, beeldregistratie én veiligheid.
Zeker het laatste aspect is steeds vaker een bron van zorg.

Gelukkig zijn er heden ten dage tal van mogelijkheden om door middel van camerabeveiliging te zorgen voor een veilig gevoel voor u, uw medewerkers, uw onderneming, stichting of school, en omgeving.
cloud computing Fox Techno Service / WSO Automatisering is zich gaan specialiseren in de nieuwe generatie IP camera’s. Er vindt steeds meer samensmelting plaats tussen Pc’s, servers, (mobiele) telefonie en dus ook camera beveiliging. Fox Techno Service / WSO Automatisering streeft er naar om hun klanten zo volledig mogelijk te voorzien van automatiseringsoplossingen. Daarom past het in onze visie en strategie om ook op het gebied van camera beveiliging u volledig van dienst te kunnen zijn.

Hiervoor werkt Fox Techno Service / WSO Automatisering samen met Foscam. Foscam ontwikkelt en fabriceert video camera’s voor web applicaties en observatie- of beveiligingsdoeleinden. Foscam is pionier en één van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde digitale videotechnologie.