SafeDNS is een betaalbare, eenvoudig te gebruiken Web Security oplossing voor bedrijven van elke omvang.

SafeDNS blokkeert websites automatisch waarvan bekend is kwaadaardige inhoud te hebben. U kunt uw eigen beleid bepalen m.b.t. welke sites wel of niet toegankelijk zijn.

SafeDNS is altijd actief en wordt voortdurend bijgewerkt. Het vereist geen hardware of software. Het valt uw personeel niet lastig met frequente updates, patches of onderhoud. U heeft de controle die uw bedrijf nodig heeft, zonder de complexiteit en de kosten van andere web security services.

Kenmerken en voordelen:

SafeDNS beschermt uw netwerk, uw medewerkers en verhoogt de productiviteit
Bij het surfen op het web worden sites met kwaadaardige inhoud automatisch geblokkeerd indien bekent. Daarnaast kan met de service een beleid opgezet worden correct surfgedrag te bepalen en de productiviteit te verbeteren.

Gemakkelijke en snelle implementatie

SafeDNS is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Als u ons voorziet van informatie over uw netwerk en u uw DNSresolver update dan bent u beschermd tegen webbased bedreigingen in uw netwerk.

Het instellen van een veilige zoekfunctie van de grote zoekmachines
De Safe Search functie is ontworpen om te filteren op expliciete, ongepaste en aanstootgevende inhoud voor de zoekmachines, met SafeDNS kunt u deze optie instellen voor al uw medewerkers.

Toestaan van verschillende niveaus van filtering voor verschillende werkgroepen of personen
Met de optionele agent kunnen verschillende niveaus van filtering voor werkgroepen en individuelen bepaald worden voor handhaving van het bedrijfsbeleid.