Office 365 van Microsoft is een Public Cloud oplossing waarbij klanten kunnen kiezen uit een aantal standaardpakketten. Microsoft heeft voor iedere bedrijfssituatie een pakket waarin de volgende diensten zijn opgenomen:

Office Pro Pluscloud
Office WebApps
Lync Online
SharePoint Online
Exchange
Skydrive Pro

De voordelen van Office 365

Microsoft Office 365 is het belangrijkste en bekendste voorbeeld van een Public Cloud oplossing. Hierbij worden de populairste applicaties van Microsoft als één pakket aangeboden aan verschillende klanten. De belangrijkste voordelen van deze oplossingen zijn het gemak, de schaalbaarheid en het feit dat je alleen betaald voor hetgeen je echt gebruikt. Als Microsoft partner is WSO Automatisering BV de aangewezen partner voor iedereen die Office 365 in wil zetten.
Office 365 voor uw bedrijf?

WSO Automatisering BV heeft Office 365 al toepast bij diverse bedrijven. Door de relatief lage kosten en grote mate van ontzorging en gemak kiezen veel klanten voor de Microsoft Office 365 oplossingen. Wilt u graag meer weten over de Office 365 oplossingen van WSO Automatisering BV en wat deze praktisch voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, met praktische voorbeelden leggen we graag uit wat een Office 365 oplossing voor uw bedrijf oplevert.