Microsoft 365 is een Public Cloud oplossing waarbij klanten kunnen kiezen uit een aantal standaardpakketten. Microsoft heeft voor iedere bedrijfssituatie een pakket waarin de volgende diensten zijn opgenomen:

Microsoft 365 Desktop apps
Microsoft 365 WebApps
Teams
SharePoint
Exchange
OneDrive

De voordelen van Microsoft 365

Microsoft Microsoft 365 is het belangrijkste en bekendste voorbeeld van een Public Cloud oplossing. Hierbij worden de populairste applicaties van Microsoft als één pakket aangeboden aan verschillende klanten. De belangrijkste voordelen van deze oplossingen zijn het gemak, de schaalbaarheid en het feit dat je alleen betaald voor hetgeen je echt gebruikt. Als Microsoft partner is WSO Automatisering BV de aangewezen partner voor iedereen die Microsoft 365 in wil zetten.
Microsoft 365 voor uw bedrijf?

Fox Techno Service / WSO Automatisering heeft Microsoft 365 al toepast bij diverse bedrijven. Door de relatief lage kosten en grote mate van ontzorging en gemak kiezen veel klanten voor de Microsoft 365 oplossingen. Wilt u graag meer weten over de Microsoft 365 oplossingen van Fox Techno Service / WSO Automatisering en wat deze praktisch voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op, met praktische voorbeelden leggen we graag uit wat een Microsoft 365 oplossing voor uw bedrijf oplevert.